Kyle XY

Förra veckan så fick jag reda på en sjukt bra tv-serie som heter Kyle XY, som har blivit min favoritserie för tillfället. Den gjordes typ för 6 år sen eller nåt, så den är ju inte direkt ny men jag hade i alla fall inte hört talas om den förrns nu.
 
Den handlar om en tonårskille som vaknar upp mitt ute i skogen. Han kan inte komminucera, är förvirrad och har inga minnen från sitt tidigare liv. Han blir lite senare omhändertagen av en familj som kommer att förändra resten av hans liv.
 
Den här serien innehåller typ allt som en serie ska innehålla! Humor, spänning, kärlek, vänskap, vardag, action. Jag rekommenderar den till alla! :D
 
 

Summer paradise



Att ha på sig sin fina somriga favoritklänning och vara barfota i gräset en fin sommardag, är bara hur härligt som helst!

Det brinner i mitt huvud av Camilla Lagerqvist

Daniel är 14 år. Han vantrivs i skolan, har svårt att koncentrera sig och blir ofta osams med både klasskompisar och lärare. När han tränar mår han som bäst och hans dröm är att komma in på cirkusgymnasiet. Samtidigt som han utreds för ADHD lär han känna Emma och Catrine, möten som leder till förändringar.

Det var kanske inte den bästa bok jag har läst men den var ändå läsvärd. Jag kände igen mig rätt mycket i den, vilket jag gillade med den. Den får 3 av 5 :)


RSS 2.0