Hur omogen och taskig får man va!?

För några månader sen så hade jag och min klass gjort om en sittbänk som fanns på skolan. Vi hade klippt ut massa coola serier från serietidningar och limmat och lackat fast på hela bänken så att den vart jättesnygg.

Men nu så har jättemycket rivits bort från bänken så att den inte alls är särskilt fin längre. Jag blev jätteledsen när jag såg det! Då satte min lärare upp en lapp bredvid där det stod: "Snälla, förstör inte våran bänk! Det är eleverna som har gjort den fin"

Men då var det någon omogen liten skit som hade skrivit om och strykt vissa ord så att det stod så här:
"Var inte snälla. Förstör våran bänk! Det är asparna som har gjort den fin"

AHHH! Blir så himla förbannad och ledsen! Här gör man nåt snällt och så förstör de bara och sårar en dessutom :((((

Jag hoppas verkligen inte att det är någon 9:a. Om det är det så har jag svårt att förlåta den personen. Nåt så omoget kan man bara inte göra om man är 16 år!

Mini-semester

Hej allesammans! Just nu befinner jag mig i en liten stuga mitt ute i ingenstans, tio mil från där jag bor egentligen. Det är väldigt mysigt här. Men det finns inte mycket att göra, men det känns rätt skönt ändå att bara ta det lugnt. Det är ett under egentligen att jag kan skriva det här inlägget, för det är så sjukt dålig mottagning här ;P

Igår hade jag förresten en jättefin dag. Min pappa och hans sambo gifte sig! Bröllopet var så himla fint och det var världens trevligaste bröllopsfest också.  A wonderful day!

Nu så ska jag lägga mig och läsa lite. Hoppas att ni har ett mysigt mini-lov ni också :)
Jag bloggar mer nästa vecka när jag har kommit hem.

Hugs n' kisses!
Lilla Flo

Ed Sheeran

Har nyss upptäckt en fantastisk kille som heter Ed Sheeran. Han gör så galet fina och bra låtar, sjukt talangfull!
Han har tydligen varit känd i ett halvår eller mer så ni kanske har hört hans låtar redan, men om ni inte har gjort det än, gör det!

Det här är några av mina favoriter:


Varför är det alltid så svårt att komma på rubriker?

Det gick förvånansvärt bra i onsdags måste jag säga och det var ganska mycket som jag hade tänkt mig att det skulle vara, så det var skönt. Däremot var det inte bekvämt och roligt alla gånger.

Jag är väldigt glad att min "lärare" (som egentligen är typ socialpedagog) följde med oss och var som ett extra stöd.
Men jag är ändå så himla stolt över mig själv att jag tordes gå på det här och prata med många okända ungdomar och vuxna. Det var verkligen en bra träning för mig och det stärkte mitt självförtroende :D

Hela veckan har förövrigt varit väldigt trevlig! I tisdags så gick jag till ungdomsgården (då får de som har funktionsnedsättningar komma dit) och träffade några av mina gamla klasskompisar från sjuan och hade jättekul. I torsdags fyllde bästis år och vi hade en jättemysig kväll tillsammans. Helgen har varit jättenice också! Har träffat storebror och hans underbara son, träffat gamla klasskompisar från mellanstadiet och gått på loppis. Dessutom så har i princip alla skoldagar varit bra också! Jag hoppas att nästa vecka också blir lika rolig :)

Ha en bra vecka allesammans!
PUSS :*

I morgon händer det!

Sen ungefär två månader tillbaka så är jag och min klasskompis från aspergerklassen med i skolans elevråd.
Jag känner mig väldigt modig och stolt över mig själv över att jag törs vara med. För ungefär ett år sen skulle jag aldrig ha kunnat tänka mig att sitta med ca 20 st andra högstadieelever som jag inte alls känner, men nu gör jag det.

Det känns fortfarande lite obekvämt, men ändå bra. Det är en väldigt bra träning för mig att vistas bland och prata med nya människor därför som jag brukar tycka att det är väldigt jobbigt. Än så länge så har jag inte tordats säga någonting högt inför alla än, men när jag väl har en viktig åsikt att ta upp så ska jag försöka att göra det! :)

I morgon så ska jag och min klasskompis (och typ fem andra från min skola) fara på ett möte nere i stan med en massa andra elever från olika högstadieskolor i hela staden och även rektorer och politiker ska vara med. Det känns väldigt coolt att det kommer att vara politiker med! Men även lite läskigt, man måste verkligen tänka på vad man säger... ;P

Jag är rätt nervös inför det! Jag kommer ju att behöva sitta och dikutera med massa andra som jag aldrig har sett förut och sånt. Men det kommer nog att gå bra! Jag skriver sen hur det gick :)

Nu så måste jag ta och lägga mig så jag hinner sova lite i natt. God natt!

Positives about being an Aspie


Ett jättebra youtube-klipp där en aspie-tjej som heter Maja berättar positiva saker med att ha aspergers syndrom :D

HAPPY FR1DAY ♥



HAPPY FR1DAY EVERYONE! :D

Autumn pictures


Några fina bilder från i höstas :)

Kvinna med AS och ADHD på "Arga snickaren"

I onsadags på programmet Arga Snickaren, så handlade det om en kvinna som hade AS och ADHD. Väldigt intressant program! Det var verkligen tur att hon fick hjälp, för hennes hus var ett fruktansvärt kaos och hon mådde jättedåligt över att det såg ut som det gjorde. Dessutom så hade hon stopra problem med att ta tag och fixa sitt hus.

Däremot så vet jag inte om Arga Snickaren var det bästa bygg tv-programmet att söka hjälp från, för att Anders (arga snickaren) är galet hård och sträng och man kan lätt ta illa upp av honom. Men samtidigt så hade hon så stora problem och behövde verkligen ta tag i att fixa klart huset seriöst och ordentligt och då behövs nog en sträng person som hjälper en.

Du kan se hela programmet på denna länk.
RSS 2.0