But in the future, where will I be?

Ursäkta lite för mitt förra inlägg! Men jag mådde så galet dåligt igår så ibland så måste man bara få skriva av sig lite.

Dagens tema är i alla fall: I framtiden

Oj! Detta känns som ett galet svårt ämne men jag ska försöka att skriva så gott jag kan :)

I framtiden (när jag är sådär runt 20 år och uppåt) så vill jag:

* ha en fin pojkvän som älskar mig precis som jag är.

*bo i en fin lägenhet inredd av bara möbler och inredningprylar från loppisar, second hand-affärer eller i retrostil från vanliga affärer.

* bara vara se ut som jag själv vill utan att jag ska tänka nåt om vad nån annan ska tycka om mig.

* ha slutat bry mig om hur jag ser ut och inte ha sånna väldiga komplex som jag har nu.

* ha ett bra och roligt jobb nånstans där jag trivs. Då ska jag också kanske ha ett litet husdjur.

Ja det är det jag kan komma på nu i alla fall.

Life sucks and then you die...

Fyf-n vilken fredag... Livet känns verkligen bara j**ligt surt ibland!! :(

Är så sjukt deppig nu så jag inte vet vad jag ska göra. Hela dagen har varit hemsk och den kommer knappast inte bli nåt bättre... Kommer inte på NÅT bra i mitt liv!! :(((((

Ska storgrina tills jag somnar och så vill jag aldrig vakna igen! :O

My lovely family

Dagens tema: Min familj


Jag har två familjer kan man säga. Mina föräldrar skilde sig när jag var tre år så från att jag var 3 ½ år så har jag bott ungefär varannan vecka hos min mamma och pappa.

Min mammas familj består av min mamma, hennes man och deras två barn. Alltså mina halvsyskon. Men jag avskyr när man säger halvsyskon egentligen, för de är ju inte halva direkt! De känns precis som vanliga syskon även fast de inte har helt och hållet samma föräldrar som mig. Men hursom helst, de är mina syskon!

Min pappas familj består av min pappa, hans sambo och min pappas sambos fyra barn. Alltså mina bonus-syskon. De är alla över 20 år, så jag har tyvärr inte en så jättenära relation med de. Men det är också för att två av de flyttade hemifrån för 4 år sedan och min extrastorasyster bor nästan aldrig hos min pappa och hennes mamma. Men jag gillar de väldigt mycket ändå!

Jag har även en underbar bästa kompis som betyder otroligt mycket som jag aldrig skulle klara mig utan. Och även fast vi inte bor tillsammans så tycker jag också att hon tillhör min familj för att vi är så nära varan att vi är som systrar <3

Ja, så ser mina familjer ut! :)

Jag älskar er alla jättemycket, alla 11 personer som tillhör mina familjer!!! <33333 :D

Good and bad things

3 bra och 3 dåliga saker om dig själv:

Bra

*
Att jag är väldigt omtänksam och säger väldigt sällan taskiga saker till folk.

* Att jag är jättebra på att sjunga.

* Att jag är himla bra på att skriva.


Dåligt

* Att jag ofta oroar mig alldeles för mycket i onödan.

* Att jag har alldeles för höga krav på mig själv.

* Att jag är världens Morning Bitch. Jag har sjukt svårt att gå upp på morgonen, och när jag väl gör det så är jag jättesur på allt och alla.





Happiness

*#)=T¤&#%"%&!^!!!!!

Jag stod och bakade kokoskakor i över en timme. Mätte upp perfekt med ingredienser klickade upp perfekta kakor och hade de i ugnen lika lång tid som det stod i receptet. Allt var perfekt! Tills jag tog ut de.

De vart för kort tid i ugnen så de smakar råa ägg, inte alls goda var de! Och sen så fastnade de helt och hållet så att det bara blir smulor när man tar loss de från bakplåtspappret. Och de ser ut som typ uppspytt ja vet inte vad! Kräkhögar helt enkelt. Jag bakade enkomt för att min mamma fyller år idag och för att vi skulle ha födelsedagfika med hela mammas släkt om tio minuter! Och det var det ända hemakade vi skulle ha till fikat.

FY F****N! H-vete vad det alltid ska gå dåligt för mig när jag bakar!!!! ÅHH! Jag stod så j**la länge och höll på och så vart ALLT till spillo!!!! Jag gjorde 25 stycken som vart förstörda :((((((

Och det kostade minst 30 spänn att baka det där... Och nu så måste jag låtsas vara glad när alla i mammas släkt kommer när som helst... Min skitjobbiga kusin kommer också! Hatar henne!

Åh fy, usch vilket jobbigt inlägg! Tur att jag är anonym, annars hade jag aldrig tordats skriva nåt sånt här, så tro inte att jag är sån här egentligen... Men, man är ju inte alltid perfekt direkt och jag kände verkligen att jag var tvungen att skriva av mig lite...

Aja, jag får väl tröstäta lite av den goda daimtårtan istället och försöka att förtränga dom små spyhögarna som jag stod så länge och höll på med som ska ner i soporna... ;(

Boktips!

Tänkte tipsa om fyra jättebra böcker om ADHD och Asperger Syndrom:


Jag är ändå jag: Fyra killar om Asperger Syndrom

En bok som tar upp ämnen som skolan, kärlek, kompisar, familjen, framtiden m.m. från 4 killar med AS perspektiv. Detta är ingen faktabok men man får lära sig mycket hur det är att ha Aspergers och jag kände igen mig supermycket i boken även fast de var killar. Rekommenderar boken starkt till alla över 12 år!






Det är bra att fråga...: Om Aspergers Syndrom och högfungerande autism

En lättläst och kort faktabok om AS och högfungerande autism. Den här boken passar bra att läsa om man inte vet så mycket om Aspergers och vill lära sig mer på ett enkelt sätt.






Tio tankar i huvet, men ingenting på pappret

En lättläst faktabok om ADHD, med jättebra och fina bilder. Boken tar upp ämnen som sömnproblem, medicinering, humörsvängningar, koncentrationsproblem, depression och mycket mer som har med ADHD att göra. Den är bra skriven så att den passar alla åldrar.






Aspergers syndrom - och sedan?

En väldigt kort men lärorik bok som passar bäst för ungdomar i tonåren med diagnosen AS. Den tar upp ämnen som parbildning, barn, arbete, boende och körkort.



To school for cool

Som jag har skrivit förut så går jag ju i specialklass, Aspergerklass närmare bestämt. Började första terminen i 7:an där och går nu andra terminen i 8:an. Trivdes jättebra första året! Jag hade superbra lärare, jättefina lokaler, bra klasskompisar, ja jag hade det jättebra helt enkelt!

Men bara några dagar innan jag skulle börja åttan så fick jag reda på att mina lärare hade slutat och att en ny elev skulle börja.

Att mina lärare hade slutat kom som en otrolig chock. Jag mådde så otroligt dåligt och gjorde det jättelånge! Det var en galet stor omständinghet för mig att vänja mig med nya lärare. Och min nya klasskamrat hade vääääääldigt mycket mer handikapp än jag. Det är otroligt krävande att vara i samma närhet som henne!

Jag avskyr verkligen mina nya lärare! De förstår inte alls mig eller nån annan för den delen. De är inte ens utbildade till speciallärare!

Hela den här och förra terminen så har jag sammanlagt lärt mig jättelite på grund av mina nya lärare. Jag har mått så sjukt dåligt hela tiden nästan! Ett tag så skolkade jag till och med för att jag mådde så dåligt...

Så när det hade gått ett tag då jag kände att jag inte ville gå kvar på min skola så gjorde jag och min mamma en ansökning till att börja på en annan aspergerklass. Och idag så fick vi beskedet om att jag ska får börja i 9:an där!

Jag är verkligen jätteglad över att jag ska få börja i en ny klass! Förra veckan så hälsade jag och mamma på i klassen och fick träffa lärarna och några av eleverna som går där, och se lokalerna som de jobbar i. Och sen så fick vi reda på en massa annat om det de gör i klassen och så. Och jag måste bara säga att jag är otroligt glad föra tt vi gjorde en ansökan för om jag hade gått kvar i min gamla klass så hade jag fått verkligen ett hemskt slut på min högstadietid men det får jag inte nu! Nu kommer jag att få en jättebra omstart på högstadiet och en superbra avslut.

Det kommer säkert kännas skitjobbigt från början eftersom jag alltid tycker att det är jobbigt med nya grejer, men jag tror att det kommer att vara värt det! Det verkar verkligen som en galet bra klass :)

Dom månader som är kvar i min nuvarande klass kommer att vara jobbiga, det vet jag, men det känns så himla skönt att ha nåt att se fram emot! Så jag kommer att kämpa på och försöka att inte må så dåligt.

Dagens tema är förresten att jag ska visa en bild som jag aldrig har visat förut. Så här kommer en bild jag aldrig har visat:



Jag och min älskade kanin i somras...<3

Nu så ska jag äta lite av min pappas goda nybakta bröd.

Ha ett bra sportlov! Kram /Lilla Flo

I'll be there for you

Asså jag är verkligen sämst på att uppdatera min blogg! Men, det finns ju ingen mening med att skriva i den om jag ändå inte har lust. Så skitsamma, nu skriver jag ju ett inlägg i alla fall :)

Dagens tema är att jag ska visa en bild som jag blir glad av. Det var en ganska svår uppgift, men tillslut så hittade jag den här bilden:




Inte för att den här bilden är så jätteglad av sig men, jag älskar verkligen tv-programmet Vänner och jag älskar alla huvudpersoner (asså de på bilden) så därför så blir jag så glad när jag ser bilden :)

RSS 2.0