New update

Hej alla fina! <3 

Väldigt länge sedan jag skrev nånting nu. Har hänt väldigt mycket sen sist! Efter jullovet gick det väl mest utför i skolan och jag började må riktigt dåligt igen. Därför så sköt jag upp en massa skolarbeten och började ha praktik. Jag hade praktik i ca 6-7 veckor och trivdes hur bra som helst. Några veckor innan jag slutade skolan fick jag höra talas om en linje som det ingår en mycket praktik i och som jag tyckte verkade jättebra. Vi kollade upp om det fanns någon plats för mig att byta till den linjen i tvåan, och det fanns det! Det var ett stort och lite jobbigt beslut eftersom jag inte alls gillar förändringar och allt vad det innebär att byta klass. 

Nu har jag gått två och en halv vecka i min nya klass och jag hade inte kunnat föreställa mig innan hur bra det skulle bli. Jag har hamnat i en fin klass där det är flera snälla människor. Det är helt sjukt vad jag har förändrat mig i skolan. Den här klassen har fått mig att tordas vara mig själv. Jag känner att jag kan gå i jättelite smink (har aldrig känt så sedan åttan), ha på mig i princip vilka kläder som helst, prata med exakt alla i klassen (till och med de tuffa killarna), prata ensam inför klassen om jag får ordet från en lärare, säga vad jag tycker, stå för nästan alla mina åsikter m.m. Listan kan göras lång. Heeelt galet! Fattar inte hur jag kan göra allt det, men det känns så jävla bra att jag ÄNTLIGEN törs vara mig själv!!! :D

Och att jag dessutom har tre veckors praktik i månaden gör det inte direkt sämre. Skoljobben är däremot jättejobbiga och vi har väldigt intensiva dagar på grund av att vi inte går i skolan så ofta, men jag försöker att mest fokusera på det bra. Om bara några dagar börjar praktiken och det längtar jag till så mycket!

Jag är ändå så himla glad att jag bestämde mig för att byta klass, för det här känns verkligen rätt för mig. 

Massor av kärlek till er<3
RSS 2.0