Min favoritlåt just nu ♥



Åh, Zayn, Harry, Liam, Niall och Louis ni är så himla underbara!

Saturday afternoon

Hej! Har nyss kommit hem från en loppis, där jag har stått och sålt lite grejer. Tjänade ihop ca 200 kr. Jag trodde inte att jag skulle få nåt sålt, så det var nice :)

Igår så var jag och såg på en jättebra föreställning som heter "Musicals in concert". Det var en konsert med bara musikallåtar. Det passade verkligen mig som älskar musikaler :D

I morgon så ska jag bara vara hemma och ta det lugnt och typ städa mitt rum. Det behövs verkligen! Dessutom så måste jag ta igen jobb från skolan som jag ligger efter i också. Det känns inte så kul... Men jag vill ju få så bra betyg så möjligt så då gäller det att jobba hårt! Det känns bara så himla drygt, för jag ligger nästan alltid efter i något ämne i skolan bara för jag att jag jobbar så långsamt...

Aja, en positiv grej är i alla fall att vi är lediga på måndag! Jag hatar måndagar på skolan så det känns galet skönt att slippa gå i skolan då.

Hoppas att ni får en bra helg sötisar!

Kramis kramis /Lilla Flo

Jag tror mitt hjärta blöder

Ja, jag har fattat nu att jag inte betyder nåt för dig.
Men du behöver inte sänka ner varje dag med taskiga ord.
Du fattar inte hur mycket det sårar.
Vad är det som har hänt egentligen? Jag fattar inte nånting...
För några månader sen så var du ju jättegullig och trevlig, det var ju därför jag började att gilla dig.
Men nu är du hur taskig som helst. Nu kan jag inte ens förstå hur jag kunde gilla dig.
Har jag gjort dig något eller? Om det är så så kan du väl säga det så jag vet varför du gör så här mot mig.

Snälla, sluta. Jag orkar inte mer. Jag tycker inte att jag förtjänar det här.

I'ts tuesday, be happy!

Som ni märker så har jag en färdiggjord design nu. Det är för att jag råkade sabba den förra designen... Så himla typiskt! Jag har försökt att göra en ny design i över en timme nu, men det är så galet svårt! Jag får aldrig till det i kodmallerna och sånt. Fattar inte hur jag gjorde förut. Gahh vad arg jag blir! ;O
Jag hoppas att jag kan få hjälp eller nånting med en ny design för jag vill inte ha en färdiggjord design som denna, det är så himla tråkigt...
Aja, slutpratat om designen nu. Hoppas att ni har haft en bra dag allihopa! Det har jag haft, tisdagar är en av mina favoritdagar. Bara roliga ämnen i skolan och så har jag Zumba på kvällen :)
Nu ska jag gå och se på "The Big Bang Theory". KRAM! ♥

I'ts going down, down, down...

Jag trodde att du var speciell. Att du inte var som andra killar. Men jag hade fel. Jäkligt fel.


Åhh, vilken fin tröja :)

Tips på hemsidor!

Två tips på bra internetforum som jag rekommenderar:
www.aspergerforum.se
En hemsida där man kan diskutera allt mellan himmel och jord som har med aspergers syndrom att göra. De flesta som är medlem är över 18 år, men även de som är yngre kan nog gilla den här sidan ändå :)

www.bokstavsfolk.ifokus.se
En hemsida där man också kan diskutera om allt som har med aspergers att göra, men även DAMP, ADHD, ADD, tourettes, dylexi m. fl.

Tillbaka igen! :)

Hej igen! Oj, det var verkligen länge sen jag uppdaterade bloggen. Över ett halvår sen så det har hänt mycket sen sist!

Jag vet inte riktigt varför jag inte har skrivit på så länge, i början hade jag väl ingen lust och sen så glömde jag bara bort det helt enkelt. Men nu har jag tänkt att jag ska börja skriva lite oftare! Vi får väl se hur ofta det blir, men i alla fall ett inlägg i veckan har jag tänkt att skriva från och med nu.

I går så sov min klasskompis E över. Det var jättekul! Vet inte om jag har skrivit det nån gång förut i bloggen, men jag har i princip bara en enda kompis som jag brukar träffa och umgås med på fritiden (min bästis) så jag är jätteglad att jag har fått en till bra kompis nu! :)

Idag ska jag nog bara ta det lungt tror jag. I morgon så ska jag troligtvis fara på loppis, det blir kul! Om jag orkar så visar jag upp vad jag har köpt här på bloggen ;)

Kram! /Flo
RSS 2.0